Monday 7 September 2009

Omslagsbilden på Varggropen

Härnedan finner ni omslagsbilden till min senaste bok "Varggropen" - gjord, liksom de tidigare omslagsbilderna, av Gunilla Lervik.

6 comments:

undrande said...

Varför skriver du under pseudonym?

Anonymous said...

Eftersom jag är en blyg person och eftersom somliga kanske blir förbannade på mig för att jag, som de kanske tycker, har förtalat politikerna och människorna i en hel landsända. Men det är ju bara skrönor som jag skrivit. Det begriper väl de flesta?!
Måns

Anonymous said...

Jag har hört ryktas om att det snart kommer en fjärde bok i serien. Hoppas att ryktet talar sant!
Vi vill träffa Vendela igen!
A.

Anonymous said...

Jag har haft flera samtal med Vendela. Som bekant vistas hon på utrikes ort och har inga problem med ekonomin, däremot med sina relationer till polismakten i Torsås.
Nu vill hon gärna "komma ut" och bättra på sitt anseende...
Så det ligger nog något i det där ryktet. Pass upp!
Måns

Anonymous said...

Välkommen tillbaka, Vendela! Du kan kanske skaffa ny peruk, göra en plastikoperation och börja använda blåögda linser, så kan du fortsätta din kamp i torsåstrakten utan att bli igenkänd. Har man inte lyckats avslöja Måns Ripa så klarar man nog inte av att känna igen dig!
A

Anonymous said...

Kära A.
Tack för ditt välkommen tillbaka! Som du kanske förstår har jag bott utomlands ett tag, skött om mig, gjort en del bankplaceringar och dessutom förändrat utseendet en del. Nu är jag tillbaka vid Kalmarsund och ska ta itu med en del personer.
Bloggar mera om detta när det blir dags.Det dröjer nog inte så länge.
Vendela