Saturday 1 October 2011

Nu kommer Måns Ripas självbiografi















Detta blir nog min sista bok och den presenteras för allmänheten vid en författarafton på Centrumbiografen i Torsås den 20 oktober som arrangeras av det lokala biblioteket.

4 comments:

Anonymous said...

Det ska verkligen bli intressant att få höra om Ripans äventyr den 20 oktober! Kommissarie Olsson kommer, liksom två anonyma beundrarinnor... Och kommunpolitikerna i Torsås lär väl våga sig till Centrumbiografen också?

Anonymous said...

Nya jaktmarker?
Har intrigerna lämnats för biografin? Jag har ett förslag på nya titlar; Stenmuren, Stenfoten (har själv en sådan och vet inte vad den döljer). Jag hittar nya fynd varje gång som jag gräver i åkern som numera är min tomt. Bion på torsdag kväll slår nog publikrekord !
Jan-Christer Strahlert

Anonymous said...

Önskar Lycka till inför Avslöjandets afton med många beundrande besökare samt rikligt av kakor och champagne!

Finn Bergstrand said...

Kära Måns Ripa vänner!
Tack alla ni, det exklusiva fåtal som hittat fram till min blogg och nu senast amroland som jag önskar trevlig resa i mitt gamla anställningsland (1971-75)
Ripas täckelse föll i går under en föreställning på Centrumbiografen i Torsås och jag har nu lagt av slokhatten och de mörka solglasögonen.Mina skämtsamheter av detta slag är nu ett avslutat kapitel, till somligas sorg men kanske fleras lättnad.
Den 20 oktober lämnade Måns Ripa- figuren scenen, liksom även Libyens Kaddafi - inga andra jämförelser, please!